Kurser og Undervisning

Det er altid spændende at lære nyt, og jeg deltager selv løbende i efteruddannelse. Jeg deler gerne ud af min viden og tilbyder foredrag, webinarer, workshops og dags- og weekendkurser i mange forskellige emner. Har du, dine træningskammerater eller din hundeklub lyst til at få ny inspiration, så tøv ikke med at kontakte mig.

Kurser

Jeg tilbyder foredrag, webinarer og kurser i bl.a.:

  • Hundens fysiologi og anatomi
  • Hundens udvikling fra hvalp til voksen
  • Hundens adfærd, sprog og signaler
  • Raceegenskaber

 

Jeg afholder workshops i bl.a.:

  • Hundemassage til hjemmebrug
  • Hunde-fitness og kropskontrol
  • Mental aktivering af hund

 

Jeg skræddersyer gerne et arrangement, så det passer lige netop til dine eller din forenings behov.

kursus 2

Bog

Har du nogen sinde undret dig over, hvorfor din hund opfører sig, som den gør? Og hvorfor naboens hund, som er en anden race, opfører sig helt anderledes, eller virker til at lære nogle ting meget nemmere end din egen hund?

Der kan være stor forskel på hundenes adfærd fra race til race, og det kan tit give anledning til kommunikationsvanskeligheder, både mellem hund og hundeejer, men også mellem hundene indbyrdes. Det er vigtigt at være klar over hvilke karakteristiske egenskaber eller hvilken adfærd, der typisk kendetegner en bestemt hunderace, for ikke at misforstå hunden som ulydig og problematisk.

Formålet med denne bog er at give hundeejere og – ikke mindst – de instruktører, som underviser i hundetræning, et bedre kendskab til de forskellige hunderacers egenskaber og karaktertræk, da det kan være med til, at give en større forståelse for hvorfor hundene opfører sig, som de gør. Forståelse for de forskellige hunderacers egenskaber og adfærdsmønstre kan være med til fremme kommunikationen og dermed relationen mellem hund og ejer, og være en hjælp til at vælge den rette form for træning og aktivering af hunden.