Behandlinger og Priser

Massage:

Massage er til alle hunde – og katte – uanset race, størrelse, alder og anvendelse.

Massager løsner spændte muskler, øger fleksibiliteten og styrker balance og koordination.

Massage udløser endorfiner og virker derfor smertelindrende og mindsker stress, uro og ubehag generelt.

En hund kan have smerter eller anden gene eller ubehag i bevægeapparatet, f.eks. som følge af aldersbetinget slidgigt eller albue- og/eller hofteledsdysplasi, eller en aktiv brugs- eller sportshund kan have fået en arbejds- eller sportsskade. Uanset årsagen til smerten, har smerter altid en stor og negativ påvirkning på hundens livskvalitet. Smerteplagede hunde – og katte – vil derfor altid have god gavn af massage, men generelt giver massage øget velvære og dermed en gladere hund eller kat.

Massage øger blodgennemstrømningen og fremmer udskillelsen af affaldsstoffer – det kan give en bedre fordøjelse og en bedre pels.

Samlet set kan massagen forbedre din hunds eller kats trivsel mærkbart, samtidig med, at jævnlig massage sikrer, at din hund bliver gået fysisk grundigt igennem, og du vil dermed hurtigere finde småting, som du dermed kan få behandlet i tide.

Fysioterapi og genoptræning:

Fysioterapi hjælper med at genoprette bevægelse og funktion hos din hund eller kat efter en skade, sygdom eller anden længerevarende funktionsnedsættelse. Fysioterapi kan også forebygge og reducere risikoen for fremtidige skader eller sygdomme.

Gennem et struktureret genoptræningsforløb hjælper jeg din hund eller kat med at vende tilbage til maksimal funktion i forhold til forudsætningerne efter en skade eller en operation.

Kranio-Sakral Terapi:

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid men dybdegående manuel behandlingsform, hvor man arbejder fortrinsvis på kranieknogler, langs rygrad og ved korsbenet med lette tryk, for at løsne spændinger og skævheder, som påvirker og belaster både centralnervesystemet og vævet overalt i kroppen.

Kranio-Sakral Terapi kan blandt andet hjælpe på spændinger i nakken, hyperaktivitet, motoriske problemer og stress, ligesom der er flere hunde med køresyge, som har haft gavn af Kranio-Sakral Terapi.

Kranio-Sakral tages med i mine behandlinger, der hvor jeg vurderer, det kan have en gavnlig effekt på din hund eller kat. Det er også muligt at booke en tid kun til Kranio-Sakral Terapi.

Laserterapi:

Er dit kæledyr kommet ud for en skade eller det blevet opereret? Så kan du med fordel benytte laserterapi til at accelerere den naturlige helingsproces. Laserterapi øger blodcirkulationen og trækker ilt og næringsstoffer til det beskadigede område, og er dermed med til at reducere betændelse, hævelser, muskelkramper, stivhed og smerte.

Jeg tilbyder både laserterapi separat og i forbindelse med mine andre behandlinger.

Behandling (fysiologisk massage, KST, fysioterapi, genoptræning) - fuld konsultation

Få tid til en full-body fysiologisk massage, hvor vi går i dybden med at få løst eventuelle problemstillinger, eventuel kombineret med KST eller andre fysioterapeutiske teknikker som TENS, Thermo- eller Cryoterapi og/eller relevante balance-, koordinations- eller styrketræningsøvelser.

Behandlingen varer ca. 45-50 minutter og koster kr. 525,-

Første gang du booker en behandling til din hund, vil det være en fuld konsultation.

 

Behandling (fysiologisk massage, KST, fysioterapi, genoptræning) - kort konsultation

Ved en kort konsultation har vi typisk fokus på fortsættelse af en tidligere behandling, eller vi følger op på, kontrollerer og justerer øvelserne i en genoptræningsplan.

Behandlingen varer ca. 20-25 minutter og koster kr. 375,-

 

Fysiologisk tjek og kort wellness-massage

Få et tjek af din hund eller kat fra snude til hale.

Med løbende tjek af din hund eller kat sikrer du, at eventuelle spændinger eller bevægeindskrænkninger opdages og behandles i tide. Gennemgangen af din hund kombineres med en god gang bindevævsmassage.

Behandlingen varer ca. 20-25 minutter og koster kr. 275,-

Første gang du booker en behandling til din hund, vil det være en fuld konsultation (se ovenfor).

 

 

Hvalpetjek


Fysiologisk tjek af hvalpe hjemme hos opdrætter inden afrejse til nyt hjem (pris pr. hvalp 3-8 uger gamle) kr. 125,- + kørsel

Som opdrætter har du mulighed for at få dine hvalpe tjekket igennem inden de rejser til deres nye hjem. Hvalpetjek foregår hjemme hos dig, så både tæve og hvalpe kan føle sig trygge. Hvalpene bliver mærket igennem og eventuelle skævheder bliver justeret og spændinger løsnet.

I prisen er indeholdt et fysiologisk tjek og en gang wellnessmassage af tæven.

En fødsel er hård ved tævens krop, og skal den igang med hundesport eller udstilling i nær fremtid, kan den have behov for genoptræning. Jeg giver gerne en god pris på en genoptræningsplan.

Fysiologisk tjek af hvalp - hvalpetjek

Laserterapi

Er dit kæledyr kommet ud for en skade eller blevet opereret? Så kan du med fordel benytte laserterapi til at accelerere den naturlige helingsproces. Laseren accelererer samtlige faser i kroppens naturlige helingsproces, hvilket kan reducere et skadesforløb fra uger til dage. Effekten af laserterapi er hurtigere heling, smertelindring, øget blodcirkulation og reduceret hævelse og bl.a. bruges ved:

  • Seneskader
  • Ledskader
  • Muskelskader
  • Sår og betændelsestilstande
  • Arvæv
  • Hævelser
  • Hudproblemer
  • Øreproblemer
  • Gigt

Laserterapi kan gives i forbindelse med en af mine andre behandlinger, eller du kan booke tid til laserbehandling alene. Laserterapi i forbindelse med anden behandling koster kr. 125,-. Laserterapi uden anden behandling koster kr. 200,-.

Kilde: PowerMedic ApS 2023

Oversigt priser:

Fuld behandling (45-50 min.) kr. 525,-

Kort behandling (20-25 min.) kr. 375,-

Laserbehandling i forbindelse med anden behandling kr. 125,-

Laserbehandling separat kr. 200,-

Hvalpetjek kr. 125,- pr. hvalp incl. tjek og wellnessbehandling af tæven

Klippekort 5 behandlinger, kr. 2.250,- (fuld behandling)/ kr. 1.595,- (kort behandling)

Klippekort laser 5 behandlinger kr. 850,-

Tillæg aften (efter kl. 19.00) og weekend kr. 100,- pr. behandling

Kørselsgebyr ved behandling i eget hjem kr. 5,- pr./km. tur/retur

Betaling kan ske kontant eller med MobilePay – der gives ikke kredit.

Jeg tager desværre ikke kredit-/betalingskort.

Regler for afbud og udeblivelse:

Afbud meldes senest 24 timer før via telefon/SMS nr. 40585466. Ved afbud senere end 24 timer før behandling, faktureres for halvdelen af honoraret.

Ved udeblivelse uden afbud faktureres du for det fulde honorar, selv om ingen behandling har fundet sted.